vi

Hair Care Business
Increase your business of products for hair care

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Hair Care Business


Hair Care Business : Trong trang web này bạn sẽ tìm thấy tất cả các thông tin và lời khuyên cho mái tóc khỏe mạnh, mạnh mẽ và đẹp tự nhiên. Phải dành nhiều hơn sự chú ý và thời gian để chăm sóc để cung cấp cho họ một lành mạnh và làm cho họ mạnh mẽ và sáng bóng. Tại bất kỳ thời gian của năm, thậm chí cả các thợ làm tóc, è quan trọng để thực hiện các phương pháp điều trị, có thể dưỡng ẩm sâu sắc tóc. Một tốt nguyên tắc áp dụng cho tóc và phần còn lại của cơ thể, è hydrat. Uống nhiều nước à sẽ cải thiện sự xuất hiện của da và tóc. Ngay cả những mái tóc trở nên giòn và khô do mất nước: một trong những lý do chính làm cho hư hại tóc è thiếu nước trong cơ thể của chúng tôi. È rất quan trọng để uống ít một lít nước mỗi ngày và một nửa/hai và điền vào hàng ngày chế độ ăn uống trái cây và rau quả, đặc biệt là những người giàu vitamin C và nước của chúng tôi. Thậm chí kết cấu tóc cần rất nhiều sự chú ý và chăm sóc. Khi bạn chải tóc của bạn, thậm chí cả các thợ làm tóc, có thể áp dụng điều hòa khí sau khi gội đầu. Để lại các sản phẩm trên tóc cho một vài phút trước khi rửa. Cũng có rất nhiều mặt nạ regenerating mà có thể được mua tại các siêu thị bất kỳ, trong nước hoa hoặc các thợ làm tóc. Những nhân vật che cho phép rigenererare tóc từ bên trong chiến đấu hình hư hỏng. Tái sinh mặt nạ phải được áp dụng trên tóc trước khi rửa và phải được lưu giữ trên đầu của bạn trong ít nhất 20-30 phút trước khi được rửa. Nếu tóc của bạn là rất mong manh è tốt hơn để tin tưởng các thợ làm tóc và yêu cầu để làm một điều trị keratin, tham gia nén vào tóc cho một vài giờ hoặc ngay cả qua đêm.

Encyclopaedic hair website

Hair Care Business capelli Hair Care Business acconciature Hair Care Business estetica Hair Care Business moda-capelli Hair Care Business salute Hair Care Business parrucchieri

Hair Care Business - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Hair Care Business, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Care Business, selling hair products, selling products for hairdressers, sale items for hairdressers, phon sale, hairdryer sale, sale hair straighteners, sale scissors to cut hair, selling hair care riscrescita, sale care hair fall, KERASTASE sale.
Hair Care Business, protoplasmina sale, sale of wigs, sale argan oil, moroccanoil sale, Parlux hair dryer sale, hair brushes sale, sale of wooden combs, sale clothing for hairdressers, selling hair dye, sale special shampoos hair.
Hair Care Business, sale of furniture hairdressers, sale hairdressing courses, business, best Price, outlet hair products

Gossip & News

16 Jan 19

Pelsynera

 

Our perception capacity is partial, so we capture reality in a biased way, between generalizations, eliminations and distortions. Our brain has the ability to add or modify parts in order to obtain a comprehensible whole. The hairstylists wanted to focus on the concept of the “point of view”, fixing the attention to make visible the invisible, to convey with precision, in detail, the excellent aspects of each image.

Collection: Punto De Mira
Ph: Oliver Viladoms Studio
Make-up: Pelsynera
Stylist: Pelsynera

hair-collections

16 Jan 19
 

Androgene Collection is created with structure and shape. Each look is suited and groomed to illustrate an 80’s aesthetic. Graphic shapes but with movement and texture and strong block colour created on real hair.

Collection: Androgene
Ph: John Rawson @ TRP
Make-up: Marika D’Ateuille
Stylist: Fritz

hair-collections

15 Jan 19

griff mira

BEAUTY BAZAR FASHION è lo short magazine
dedicato alla moda-capelli di tendenza e
GRIFF PARRUCCHIERI ESTETICA, noto Salone di Mira (VE),
si è aggiudicato la copertina di questo numero !

GRIFF PARRUCCHIERI ESTETICA situato all'interno del centro
commerciale di Mira, cittadina veneta, si organizza su 200 mq,
ripartiti tra il reparto di estetica e quello di acconciatura.
Qui i clienti possono godere di momenti assoluto relax, curando sia
la salute dei capelli, sia quella del corpo, con la serenità che solo
chi sa di trovarsi in ottime mani può provare.

Sfoglia la rivista online !

Visita il salone di GRIFF PARRUCCHIERI ESTETICA
Via Dante Alighieri, 10 - MIRA (VE) - Italia
Tel. 041 423025

15 Jan 19

ubshow-2019

Il 17 e il 18 marzo 2019 si terrà al Cosmoprof Bologna, fiera dedicata alla bellezza, la terza edizione dell'UBS - United Barbers Show®, il campionato mondiale dei barbieri. 
5.000 barbieri si raduneranno in occasione di Cosmoprof a Bologna Fiere nel Padiglione 35 con l'obiettivo di stimolare il settore.
Nelle due giornate è previsto un susseguirsi di spettacoli, performance, workshop e sfide. Saranno infatti 60 i barbieri suddivisi in 4 categorie a sfidarsi in :

- Taglio old school
- Taglio classico all'italiana
- Taglio 2019 
- Migliore barbieressa

15 Jan 19

Olga GarcÍa

 

Rebeldes is a collection inspired by those musicians or painters who revolutionized in some way the world that surrounded them during the 20th century and that, of course, moved the hairstylist at some point. Names like Freddie Mercury, Andy Warhol, Bob Dylan or The Ramones and their manes represent all the bad guys of rock that made us spend so many good times in concert.

Collection: Rebeldes
Ph: David Arnal
Make-up: Wilder Rodríguez
Stylist: Aaron Gil

hair-collectionsEnter in Hair Care Business